Доставка

   Как се доставят поръчките ?

Оbuvkite-bg.com -  доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт Експрес, Спиди и Български пощи. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера.

    Колко е цената за доставка ?

  • За поръчка над 100лв. заплащате само стойността на поръчката. Цената за куриер е за наша сметка.

  • За поръчка под 100 лв. заплащате стойността на поръчката + цена за доставка от 4лв. до офис на куриерската фирма.

Доставката се извършва на следващия работен ден, след като се свържем с Вас и потвърдите поръчката.  Винаги слагаме опция проба и преглед. Ако има някакъв проблем с номера винаги ги заменяме. Ако модела не Ви допадне можете да го върнете веднага в този случай заплащате само доставката на куриерската фирма.

 

Какъв е срокът за обработка и доставка ?

 

  Поръчките, направени до 16:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 12:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа . Поръчките, направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници .     

Започнете чат

Copyright © 2014 obuvkite-bg.com